کاربر

خورش فنسجان مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق کاسنی و عرق شاتره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گردو: ۲ پیمانه
  2. بادام: ۱ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. سیب درختی: ۲ عدد
  6. دارچین: به میزان لازم
  7. رب انار: به میزان لازم
  8. شیره کشمش: در صورت تمایل
  9. زعفران آب شده: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گردو و بادام را چرخ کرده یا آن را می کوبیم. سیب درختی، سیب زمینی و هویج را ریز رنده کرده و به همراه مقداری آب گرم و دارچین به مواد قبلی افزوده و می پزیم تا گردو روغن بیندازد. در انتها رب انار را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. اگر غذا شیرین نبود، در صورت تمایل از شیره کشمش استفاده می کنیم. قبل از صرف غذا مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم که خورش با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای معده و روده ها و کبد
  3. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.