کاربر

خورش فسنجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. گردو چرخ شده 75 گرم
  2. مغز بادام خام چرخ شده 75 گرم
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. سیب درختی متوسط 1 عدد
  5. هویج فرنگی 2 عدد
  6. کدو حلوایی 500 گرم
  7. رب انار 3 قاشق غذاخوری پر
  8. شیره انگور (در صورت تمایل) 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  10. نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا گردو و بادام را چرخ کرده، با یک عدد پیاز خلال نازک شده، به همراه 2 لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد، سپس 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مرور جوشیده و روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت، غلظت خورش بالا رفت، کمی آب گرم به آن اضافه کنید، هویج و کدو حلوایی را پوست کنده، به همراه سیب درختی به طور جداگانه رنده کرده، کمی آب می پزیم تا به صورت یکنواخت درآید، زمانی که روغن غذا به طور کامل به سطح خورش آمد، این مخلوط را به آن اضافه کرده، با گوشت کوب برقی خوب هم می زنیم، سپس رب انار، دارچین و زعفران به آن افزوده، خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا خورش به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
  • بعضی از افراد این خورش را ترش و بعضی دیگر شیرین دوس دارند، اگر بخواهیم آن را به صورت شیرین میل کنیم، بهتر است مقداری شیره انگور به آن بیفزاییم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.