کاربر

خورش فسنجان قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق کاسنی و عرق شاتره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ: ۸ عدد متوسط
  2. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط (درصورت تمایل)
  3. گردو: ۳ پیمانه
  4. رب انار شیرین: ۶ قاشق غذاخوری
  5. شکر قهوه ای یا شیره کشمش: در صورت تمایل
  6. دارچین، زردچوبه: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گردو را چرخ کرده یا می کوبیم و با مقداری آب مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس قارچ را خرد کرده و به همراه دارچین به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. رب انار شیرین، شیره کشمش و پیاز آماده شده را به گردو افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها زعفران آب شده را به غذا اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای معده و روده ها و کبد
  3. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.