کاربر

خورش فسنجان شیرین با سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق کاسنی و شاتره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گردو: 2/1 دو پیمانه
  2. سویا: ۱ پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط (در صورت تمایل)
  4. زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  5. شیره کشمش یا شکر قهوه ای: به میزان لازم
  6. رب انار: ۶ قاشق غذاخوری
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را با مقداری آب و زردچوبه می پزیم تا آب آن تمام شود. پیاز را با روغن کنجد تفت داده، سپس سویا و دارچین را افزوده و کمی تفت می دهیم. گردو را با دنده درشت چرخ کرده یا آن را می کوبیم و با کمی آب به بقیه مواد افزوده و تمام مواد را با حرارت ملایم می پزیم تا گردو روغن بیندازد. پس از مدتی رب انار شیرین و شیره کشمش را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر کمی زعفران آب شده به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای معده و روده ها و کبد
  3. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.