مواد لازم:
- مغز گردو ساییده: ۴ قاشق غذاخوری
- مغز فندق ساییده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
- کدو حلوایی رنده شده: ۱۵۰ گرم
- سیب درختی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
- شیره خرما: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز، سیب درختی، گردو، فندق و زعفران را با ۱ لیوان آب میکس کنید تا صاف و یک دست گردد.
- نمک و ادویه را افزوده و روی شعله ملایم قرار دهید تا روغن بیاندازد.
- کدو حلوایی را درشت رنده کنید و در روغن با حرارت کم تفت داده و به مواد اضافه کنید.
- دقت کنید که بعد از اضافه کردن کدو حلوایی، خورش را هم نزنید تا ته نگیرد.
- در پایان؛ آرد، شیره و رب انار را افزوده و اجازه دهید تا غذا جا بیفتد.
- نکته: در صورت تمایل می توان از رب آثار بیشتری استفاده کرد.