مواد لازم:
- مغز گردو آسیاب شده: ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- اسفناج: نیم کیلو
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- اسفناج ساطوری شده را افزوده و صبر کنید تا آب آن کشیده شود.
- مغز گردوی چرخ شده را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.
- رب آثار و سایر مواد را با ۱ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.