مواد لازم:
- باقلا: ۲ پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- شوید تازه: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- نعناخشک: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- باقلا را بپزید.
- پیاز نگین شده را در روغن، با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، شوید خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
- زردچوبه را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت داده سپس نعناع خشک را ریخته و همراه با باقلای پخته و مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید غذا کاملاً پخته و جا بیفتد.
- سیب زمینی خلال شده را در کمی روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته. آبپز کرده و هنگام سرو، روی غذا را با آن تزئین کنید.
- باقلا اگر خشک است از شب قبل خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا آبش تمام شود.