کاربر

خورش شوید باقالی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. باقلا: ۲ پیمانه
  2. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  5. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  6. شوید تازه: نصف پیمانه
  7. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  8. نعناخشک: ۱ قاشق مرباخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • باقلا را بپزید.
  • پیاز نگین شده را در روغن، با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، شوید خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
  • زردچوبه را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت داده سپس نعناع خشک را ریخته و همراه با باقلای پخته و مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید غذا کاملاً پخته و جا بیفتد.
  • سیب زمینی خلال شده را در کمی روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته. آبپز کرده و هنگام سرو، روی غذا را با آن تزئین کنید.
  • باقلا اگر خشک است از شب قبل خیس کرده و با مقداری آب بپزید تا آبش تمام شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.