کاربر

خورش ریواس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ریواس خرد شده: ۵ پیمانه
  2. نعناع و جعفری خرد شده: ۲۰۰ گرم
  3. قارچ یا سویا: ۱ پیمانه
  4. لوبیا چیتی: 2/1 پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم. سویا را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل می پزیم تا آب آن تمام شود. نعناع و جعفری را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سویا را همراه ادویه به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن سبزی تفت داده شده را با لوبیا به همراه زنجبیل، نمک فلفل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و خورش را با حرارت ملایم می پزیم. چند دقیقه قبل از پخت کامل ریواس را به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. تصفیه خون
  4. تقویت عمومی
  5. مفید برای استخوان ها

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.