کاربر

خورش دال عدس با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دال عدس: 3/2 پیمانه
  2. قارچ: ۱۰۰ گرم
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. گشنیز تازه: نصف پیمانه (۲۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. سیر: ۱ حبه
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز و سیر را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • قارچ، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • آب قارچ که کشیده شد، دال عدس را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید.
  • گوجه رنده شده و پودر گوجه و گشنیز را بیفزایید.
  • مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید دال عدس به خوبی پخته شود.
  • سیب زمینی را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته آب پز کرده و در آخر به خورش اضافه نمایید تا خورش جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.