مواد لازم:
- دال عدس: 3/2 پیمانه
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گشنیز تازه: نصف پیمانه (۲۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز و سیر را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- قارچ، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- آب قارچ که کشیده شد، دال عدس را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید.
- گوجه رنده شده و پودر گوجه و گشنیز را بیفزایید.
- مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید دال عدس به خوبی پخته شود.
- سیب زمینی را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته آب پز کرده و در آخر به خورش اضافه نمایید تا خورش جا بیفتد.