مواد لازم:
- تره: یک پیمانه (۴۰ گرم)
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
- پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
- رب گوچه، سیب زمینی نگین شده و تره ساطوری را افزوده و چند دقیقه درون ظرف هم بزنید.
- گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
- لوبیا و مقداری آب جوش اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
- در پایان زرشک را افزوده و بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.