مواد لازم:
- به: ۲۵۰ گرم
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
- آلوبخارا: ۳ عدد
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
- توت خشک ساییده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه خیس خورده را بپزید.
- در ظرفی جداگانه؛ پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، «به» را بیفزایید تا کمی تفت داده شود.
- نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب جوش را اضافه کنید تا غذا بپزد.
- هسته آلوها را بعد از پختن جدا کرده همراه با لپه، توت خشک، رب انار و دارچین به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.