کاربر

خورش به (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. به: ۲۵۰ گرم
  2. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
  6. آلوبخارا: ۳ عدد
  7. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
  12. توت خشک ساییده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • لپه خیس خورده را بپزید.
  • در ظرفی جداگانه؛ پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به پیاز اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه، «به» را بیفزایید تا کمی تفت داده شود.
  • نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب جوش را اضافه کنید تا غذا بپزد.
  • هسته آلوها را بعد از پختن جدا کرده همراه با لپه، توت خشک، رب انار و دارچین به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.