کاربر

خورش به (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. به: ۲ عدد متوسط
  2. هویج: ۲ عدد متوسط
  3. سبب زمینی: ۱ عدد
  4. آلوجه برقانی: ۱۶ عدد
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک: در صورت تمایل
  7. زردچویه، هل، دارچین: به میزان لازم
  8. شیره کشمش یا شکر قهوه ای: به میزان لازم
  9. زعفران آب شده، آب لیموترش تازه و روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • آلوچه را همراه مقداری آب، شکر قهوه ای و کمی آب لیموترش تازه مدتی می پزیم. هویج و سیب زمینی را نگینی و به را نیز در اندازه های ۳ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم، پس از آن به و در انتها سیب زمینی را همراه با هل و دارچین اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. آلوچه پخته شده را به کل مواد افزوده و با مقدار آب مناسب اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از صرف غذا، کمی زعفران آب شده اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. تقویت بینایی
  5. مقوی عمومی بدن
  6. مفید برای تصفیه خون
  7. خون ساز
  8. تقویت حافظه

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.