کاربر

خورش به (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. به متوسط 3 عدد
  2. قارچ 250 گرم
  3. دال عدس 250 گرم
  4. گوجه فرنگی 500 گرم
  5. پیاز متوسط 1 عدد
  6. سیب زمینی متوسط 1 عدد
  7. هویج متوسط 2 عدد
  8. کدو خورشتی 2 عدد
  9. آلو بخارا 10 عدد
  10. فلفل، دارچین، زنجبیل، زعفران، زردچوبه و هل به مقدار لازم
  11. روغن مایع 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  12. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده، به صورت نگینی خرد و هویج ها را نیز حلقه حقه کنید، پس از آن سیب زمینی ها و هویج ها را به همراه پیاز خرد شده، آلو بخارا، قارچ خرد شده، دال عدس و چند لیوان آب در یک طرف مناسبی ریخته، آن را روی حرات بگذارید تا به آرامی بجوشد. سپس گوجه فرنگی ها را پوست کنده، رنده کرده و به غذا اضافه نمایید، در انتها، کدو را پوست کنده و خرد کنید و به همراه به، درشت خرد شده، نمک، ادویه جات و روغن، به غذا بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم، پخته و جا بیفتد، این غذا عطر و طعم خاص دارد.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.