مواد لازم:
- به: ۲۵۰ گرم
- آلو قیسی: ۳ عدد
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
- شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- به و قارچ را افزوده و چند دقیقه تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا مواد پخته شود.
- زرشک و آلوی خیس خورده، لپه و شیره انگور را بیفزایید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.