کاربر

خورش به و آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. به: ۲۵۰ گرم
  2. آلو قیسی: ۳ عدد
  3. قارچ: ۱۵۰ گرم
  4. لپه: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
  7. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
  12. شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • به و قارچ را افزوده و چند دقیقه تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا مواد پخته شود.
  • زرشک و آلوی خیس خورده، لپه و شیره انگور را بیفزایید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.