کاربر

خورش بامیه با لوبیا سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق کاسنی و شاتره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بامیه: ۴۰ عدد
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. غوره: 2/1 پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قسمت انتهایی بامیه را جدا کرده، سپس آن را مدتی در آب نمک خیس کرده و آبکش می کنیم. لوبیا سبز را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را بـا روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، بامیه را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن لوبیا سبز و ادویه را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم، در انتها غوره را به خورش افزوده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای معده، روده و کبد
  2. مفید برای مزاج های سوداوی
  3. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.