کاربر

خورش بامیه با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. قارچ: ۱۵۰ گرم
  3. سبب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای: ۱ قاشق غذاخوری
  6. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمر: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید سپس بامیه را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، قارچ خرد شده را چند دقیقه داخل مواد تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای، رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و بعد از هم زدن، ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا با شعله متوسط بپزد.
  • سیب زمینی خلال شده را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته، مدت ۱۵ دقیقه آب پز کنید و به غذا بیفزایید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.