کاربر

خورش بامیه با سویا (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. سویا ریز: نصف پیمانه
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. سیر کوچک: ۱ حبه
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. رب گوجه خانگی: یک قاشق مرباخوری
  8. لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را ریخته و خوب با مواد هم بزنید.
  • گوجه، سیر و مقداری آب را با هم میکس کرده همراه با بامیه و ۲ لیوان آب جوش به مواد بیفزایید و اجازه دهید غذا بپزد.
  • بعد از نیم ساعت، لپه را افزوده و صبر کنید خورش جا بیفتد.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.