کاربر

خورش بامیه با سویا (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  2. سیر زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  7. نعناع تازه: ۲۰ گرم
  8. جعفری تازه: ۲۰ گرم
  9. سیر کوچک: ۱ حبه
  10. روغن کنجد: نصف پیمانه
  11. غوره بدون هسته: ۱ قاشق مرباخوری
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  15. زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده و آبکشی نموده اید را با پیاز خوب هم بزنید.
  • بعد از چند دقیقه، بامیه را افزوده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
  • رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و هم بزنید.
  • فلفل دلمه ای، جعفری و گوجه خرد شده را با غوره و ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید غذا با شعله متوسط، پخته شده و جا بیفتد.
  • سیب زمینی را خلال نموده در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت داده و هنگام سرو غذا روی خورش بریزید.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.