کاربر

خورش بامیه با سویا (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق کاسنی، عرق شاتره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بامیه: ۵۰ عدد
  2. سویا درشت: 2/1 دو پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را با آب و مقداری نمک، زنجبیل و دارچین می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. قسمت انتهایی بامیه را جدا می کنیم و آن را مدتی در آب نمک خیس کرده، سپس آن را آبکش می کنیم. پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. سویا را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. در انتها بامیه را همراه ادویه خورشتی به کل مواد افزوده و کمی تفت می دهیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای معده، روده و کبد
  3. مفید برای مزاج های سوداوی
  4. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.