کاربر

خورش بامیه با دال عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. دال عدس: نصف پیمانه
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  5. سیر: ۱ حبه
  6. جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
  12. تمرهندی: ۱ قاشق غذاخوری
  13. گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
  14. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  15. زیره سیاه : 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمبر هندی را داخل آب جوش ریخته و هسته آن را جدا کرده و از صافی عبور دهید.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سر و ته بامیه ها را گرفته و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
  • سپس دال عدس و ادویه جات را بریزید و تفت دهید.
  • گوجه و سیر را با مقداری آب میکس کرده همراه با گوجه خشک و نمک به مواد بیفزایید.
  • بعد از پخت کامل؛ جعفری ریز خرد شده و تمرهندی را ریخته و صبر کنید تا غذا کاملاً جا بیفتد
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.