کاربر

خورش بامیه بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه ریز: ۱۰۰ گرم
  2. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. بادنجان: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
  6. لپه: ۳ قاشق غذاخوری
  7. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  8. سیر کوچک: 1 حبه
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان را روی آتش یا داخل فر کباب کرده و گوشتش را جدا کنید.
  • لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کامل کشیده شود.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید سپس بامیه را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به مواد اضافه کنید.
  • سیب زمینی را افزوده و با مواد تفت دهید.
  • گوجه رنده شده، سیر، نمک و ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • دو لیوان آب جوش بریزید و زمان بدهید تا کاملاً پخته شود.
  • بادمجان و لپه را به مواد افزوده و اجازه دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.