کاربر

خورش بادمجان (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
  2. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  3. سیر کوچک: ۱ حبه
  4. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. فلفل سبز تند: ۱ عدد
  7. روغن زیتون یا کنجد: نصف پیمانه
  8. زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. گرد غوره: ۱ قاشق مرباخوری
  11. گوجه خشک سابیده: ۱ قاشق چایخوری
  12. نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان پوست کنده را ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده و با دستمال نخی خشک کنید.
  • بادمجان را رنده کرده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • در ظرفی جداگانه؛ سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۲۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به مواد اضافه کنید.
  • بعد از ۵ دقیقه، فلفل سبز، نمک و ادویه جات را افزوده و تفت دهید.
  • بادمجان، پودر گوجه و گوجه میکس شده را افزوده و با مقداری آب جوش اجازه دهید تا غذا كاملاً پخته و جا بیفتد.
  • در پایان گرد غوره را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
  • نکته: در صورت عدم دسترسی به گرد غوره، می توان از یک قاشق غذاخوری غوره بدون هسته یا آبغوره استفاده نمود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.