کاربر

خورش بادمجان (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۸ عدد متوسط
  2. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  5. آبغوره: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پوست بادمجان ها را جدا می کنیم، آنها را از وسط نصف کرده و در مقداری آب نمک قرار می دهیم. بعد از چند دقیقه آنها را آبکش می کنیم. روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و بادمجان ها را کمی سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت     می دهیم. پوست گوجه را جدا کرده و آن را حلقه حلقه می کنیم. تمام مواد آماده شده را همراه آبغوره، نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه در ظرف مورد نظر لایه به لایه می ریزیم. در انتها ۱ پیمانه آب گرم به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. تقویت امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.