مواد لازم:
- سویا ریز: 3/2 پیمانه
- آلو بخارا: ۳ عدد
- اسفناج: نیم کیلو
- آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- آرد جوانه زده را با حرارت کم، بو دهید.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- اسفناج ساطوری شده را برای چند دقیقه به مواد افزوده و هم بزنید تا آب آن کشیده شود.
- آرد، آلوبخارا، نمک و ادویه جات را با مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
- نکته: در صورت تمایل آلوبخارا را جداگانه پخته و هسته های آن را جدا کنید.