کاربر

خورش آلو اسفناج (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سویا ریز: 3/2 پیمانه
  2. آلو بخارا: ۳ عدد
  3. اسفناج: نیم کیلو
  4. آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. روغن کنجد: نصف پیمانه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • آرد جوانه زده را با حرارت کم، بو دهید.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • اسفناج ساطوری شده را برای چند دقیقه به مواد افزوده و هم بزنید تا آب آن کشیده شود.
  • آرد، آلوبخارا، نمک و ادویه جات را با مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
  • نکته: در صورت تمایل آلوبخارا را جداگانه پخته و هسته های آن را جدا کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.