کاربر

خورش آلو اسفناج (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. اسفناج: ۱ کیلوگرم
  2. آلو بخارا: ۱۶ عدد
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • اسفناج را خرد کرده، سپس در ظرف مناسب ریخته و با حرارت ملایم می پزیم تا نرم شود. در هنگام پخت مرتب آن را هم می زنیم تا به طور یکنواخت پخته و آبش تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس اسفناج را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. در انتها آلو را به همراه مقداری آب گرم، کمی نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای تصفیه خون
  4. مفید برای کند

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.