کاربر

خورش آلو اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 8 نفر):

  1. گوشت خورشتی گوسفندی 500 گرم
  2. قلم گوسفند 1 عدد
  3. اسفناج پاک شده و شسته شده 1 کیلوگرم
  4. آلو بخارای مشهدی 250 گرم
  5. پیاز درشت 1 عدد
  6. هل، دارچین، زردچوبه و زعفران 2 قاشق مرباخوری
  7. نمک به مقدار لازم
  8. روغن مایع 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  9. آب 2 تا 3 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را پاک کرده، خرد کرده، بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس گوشت را با چند لیوان آب خنک در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن، کف گوشت را گرفته، پیاز را نیز خلال کرده، همراه با کمی ادویه به آن افزوده و صبر کنید تا به آرامی بجوشد و بپزد. حال اسفناج را در ظرف دیگری ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بپزد. سپس، آن را از ظرف خارج کرده، خرد نمایید و همراه با آلو بخارای شسته شده به گوشت افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.

نکته:

  • اگر آب اسفناج باقی مانده، بهتر است آن را دور نریزید و در صورت نیاز، می توانید آن را به غذا اضافه کنید، بعد از آماده شدن غذا، آن را با پلوی سفید میل نمایید، این غذا بسیار خوش مزه و خوش طعم است و ناراحتی های گوارش و دیابت را کنترل می کند.
  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.