کاربر

خورش آلوچه با نعناع و جعفری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلوچه سبز: ۲۴ عدد
  2. تره، نعناع و جعفری خرد شده: ۵۰۰ گرم
  3. سویا: ۱ پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. آب لیموترش تازه: در صورت تمایل
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را با مقداری آب و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. سبزی ها را با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سویا و ادویه را افزوده و مجدداً تفت می دهیم. سبزی تفت داده شده را با نمک، فلفل، زنجبیل و مقداری آب گرم به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم. مدتی که از پخت غذا گذشت، آلوچه را اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توان از آب لیموترش استفاده کرد.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
  2. تقویت عمومی و جنسی
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. مفید برای دستگاه گوارش
  5. ضد سرطان
  6. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.