کاربر

خوراک یتیمچه (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان متوسط: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  2. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. عدس: نصف پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  6. سیر: ۱ حبه کوچک
  7. نمک: به میزان لازم
  8. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • عدس را بپرید تا آب آن کاملاً تمام شود.
  • بادمجان را به صورت مکعب های ۲ سانتی متری برش داده و ۲۰ دقیقه در آب و نمک قرار دهید.
  • پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
  • بادمجان را با دستمال تمیز کاملاً خشک کرده و به پیاز بیفزایید تا کمی نرم گردد.
  • گوجه خرد شده، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و تفت دهید.
  • سیب زمینی نگین شده که در ظرفی جداگانه با کمی آب و روغن (به نسبت مساوی) پخته اید را با سیر، عدس پخته و مقداری آب جوش، افزوده و نیم ساعت صبر کنید تا مواد جا بیفتد.
  • نکته: در صورت تمایل می توان در انتها تمام موادی که غلیظ شده را با گوشت کوب کوبید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.