کاربر

خوراک یتیمچه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۶ عدد متوسط
  2. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را پوست گرفته و در مقداری آب نمک قرار داده، سپس آنها را آبکش می کنیم. بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. گوجه را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کرده و به همراه مقداری نمک، زردچوبه، ادویه و فلفل به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه بادمجان و گوجه لایه به لایه در ظرف مورد نظر می ریزیم. ۱ پیمانه آب گرم به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. مقوی عمومی و امور جنسی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.