مواد لازم:
- گل کلم: ۲ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه ای که از شب قبل خیسانده اید را با آب و کمی روغن بپزید تا آیش کشیده شود.
- گل کلم، کدو، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و گوجه را ریز خرد کرده و در روغن و ادویه جات با حرارت کم به مدت نیم ساعت، داخل ظرف دربسته تفت دهید (البته چند دقیقه یکبار هم بزنید).
- آب مواد که به خورد غذا رفت؛ نمک و لپه را با مقداری آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم جا بیفتد.