کاربر

خوراک گل کلم با کدو خورشتی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل شده: ۴ پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدوها را حلقه حلقه کرده و هر حلقه را به دو قسمت تقسیم می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، گل کلم، کدو و ادویه را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر آب گوجه فرنگی را با نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت سس ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.