کاربر

خوراک گل کلم با لوبیا سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل گل شده: ۴ پیمانه
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سبز را بخارپز کرده، یا آب پز می کنیم. فلفل دلمه ای و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با مقداری روغن کنجد و زردچوبه تفت می دهیم. ابتدا گل کلم و پس از آن لوبیا سبز، فلفل دلمه ای و گوجه را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه به پیاز افزوده می دهیم. مقداری آب گرم به خوراک افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت و کمی تفت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.