کاربر

خوراک کلم قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ذرت تازه: 3/2 پیمانه
  2. کلم قمری: ۲ پیمانه
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. لپه: نصف پیمانه
  5. گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ذرت را پخته و دانه های آن را جدا کنید.
  • لپه نیز که از شب قبل خیس کرده اید را با مقداری آب بیزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز و کلم را در روغن با حرارت کم خوب تفت دهید.
  • نمک و ادویه جات را اضافه کنید. گوجه رنده شده و گشنیز خرد شده را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه کاملاً کشیده شود،
  • لپه، ذرت و مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا غذا با حرارت ملایم، کاملاً جا بیفتد.
  • نکته: در صورت عدم دسترسی به ذرت تازه، از خشک آن به میزان و پیمانه استفاده کنید (البته باید با زودپز پخته شود).
error: محتوا محافظت شده می باشد.