مواد لازم:
- ذرت تازه: 3/2 پیمانه
- کلم قمری: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ذرت را پخته و دانه های آن را جدا کنید.
- لپه نیز که از شب قبل خیس کرده اید را با مقداری آب بیزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز و کلم را در روغن با حرارت کم خوب تفت دهید.
- نمک و ادویه جات را اضافه کنید. گوجه رنده شده و گشنیز خرد شده را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه کاملاً کشیده شود،
- لپه، ذرت و مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید تا غذا با حرارت ملایم، کاملاً جا بیفتد.
- نکته: در صورت عدم دسترسی به ذرت تازه، از خشک آن به میزان و پیمانه استفاده کنید (البته باید با زودپز پخته شود).