مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- کلم برگ: ۲ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری (شوید خشک یک قاشق مرباخوری)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سویا را ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نمایید و در مقداری روغن با کلم ریز شده، نمک و ادویه جات به مدت یک ربع با حرارت ملایم تفت دهید.
- عدس خیس خورده را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزید.
- سیب زمینی نگین شده را داخل ظرف دربسته با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) بپزید.
- سیب زمینی و شوید را به مواد بیفزایید.
- بعد از ۲۰ دقیقه، خوراک آماده است.