کاربر

خوراک کلم برگ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم برگ: ۴ پیمانه
  2. نخود فرنگی: ۱ پیمانه
  3. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  4. جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی را نگینی و کلم برگ را به صورت ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم برگ را افزوده و مجدداً مدتی تفت می دهیم. در آخر سیب زمینی، نخود فرنگی و جعفری را به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبيل به مواد قبلی اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و کمی آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. مفید برای دستگاه گوارش
  4. مفید برای استخوان ها، کبد و تصفیه خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.