کاربر

خوراک کشمشی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیب زمینی: ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
  2. کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری
  3. هویج: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. پیازچه خردشده: ۱ قاشق غذاخوری
  5. گردو نیم کوب ۱۰ قاشق غذاخوری
  6. سیر تازه: یک حبه کوچک
  7. روغن کجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زعفران دمکرده غلیط: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • هویج نگینی را در روغن و چند قاشق آب، داخل ظرف در بسته به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. در پایان، پیازچه خرد شده و کشمش را به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
  • سیب زمینی نگین شده را افزوده و اجازه دهید با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه، داخل ظرف دربسته، تفت بخورد.
  • بعد از چند دقیقه؛ سیر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  • گردو و مقداری آب جوش را افزوده و اجازه دهید مواد پخته و غلیظ گردد.
  • کشمش خیس کرده را آبکشی نموده و در روغن زیتون داغ کنید.
  • نکته: کشمش نباید به جوشش بیفتد زیرا از نظر اسلام اشکال شرعی خواهد داشت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.