مواد لازم:
- سیب زمینی: ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
- کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری
- هویج: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیازچه خردشده: ۱ قاشق غذاخوری
- گردو نیم کوب ۱۰ قاشق غذاخوری
- سیر تازه: یک حبه کوچک
- روغن کجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دمکرده غلیط: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- هویج نگینی را در روغن و چند قاشق آب، داخل ظرف در بسته به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. در پایان، پیازچه خرد شده و کشمش را به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- سیب زمینی نگین شده را افزوده و اجازه دهید با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه، داخل ظرف دربسته، تفت بخورد.
- بعد از چند دقیقه؛ سیر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
- گردو و مقداری آب جوش را افزوده و اجازه دهید مواد پخته و غلیظ گردد.
- کشمش خیس کرده را آبکشی نموده و در روغن زیتون داغ کنید.
- نکته: کشمش نباید به جوشش بیفتد زیرا از نظر اسلام اشکال شرعی خواهد داشت.