مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- کرفس: یک پیمانه (۸۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- غوره بدون هسته: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز و قارچ را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- کدو و کرفس های نگین شده را با نمک و ادویه جات به مواد افزوده و چند دقیقه، تفت دهید.
- غوره و ۲ لیوان آب جوش را روی مواد ریخته و اجازه دهید ۱ ساعت کاملاً بپزید.
- نکته: به جای غوره بدون هسته می توان از آبغوره نیز استفاده کرد.