مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- گوجه: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3 قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار شود.
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار شود.
- پیاز را در روغن، با حرارت کم تفت دهید.
- کدو نگین شده، گوجه، فلفل دلمه ای، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، قارچ را با کمی آب جوش افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.