مواد لازم:
- کدو خورشتی قلمی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- گل محمدی ساییده: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را با نمک و ادویه جات اضافه کنید چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- سیب زمینی، کدو و گوجه نگین شده را همراه با گردو و سیر رنده شده اضافه کرده و داخل ظرف دربسته، اجازه دهید تا کمی تفت بخورد (با حرارت ملایم).
- ۲ لیوان جوش به مواد افزوده با شعله کم اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
- قبل از سرو غذا، گل محمدی را به خوراک اضافه نمایید.