مواد لازم:
- کدو خورشتی قلمی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- بادمجان: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان را پوست کنده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کدو و بادمجان نگین شده را افزوده و درب ظرف را ببندید.
- بعد از چند دقیقه، سیب زمینی نگین شده، گوجه و سیر رنده شده را با ادویه جات افزود و صبر کنید تا آب گوجه ها به خورد مواد برود.
- لیموعمانی، نمک و مقداری آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید خوراک، خوب بپزد.
- نکته: این خوراک باید غلیظ باشد.