کاربر

خوراک کالاجوش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کشک محلی غلیظ: ۳ پیمانه
  2. گردو: ۱۵ عدد
  3. آرد سبوس دار: 2 قاشق غذاخوری
  4. آب: ۹ پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  7. پودر نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  8. زعفران آب شده: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم، سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. ۹ پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک، نمک، زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته شود.

خواص:

  1. ملین
  2. خونساز
  3. تقویت عمومی و گوارش

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.