مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):
- گوشت خورشتی گوسفندی 500 گرم
- اسفناج 5/1 کیلوگرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- روغن 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
- هل، دارچین، زنجبیل و زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- گوشت را خوب بشویید همراه با مقداری آب، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته، پیاز خلال شده و مقداری از ادویه جات را به آن افزوده و صبر کنید تا بپزد و آماده گردد، به طوری که آب آن تمام شود اکنون اسفناج را بخارپز کرده، بعد از تمام شدن آب، آن را به گوشت بیفزایید و کمی صبر کنید تا کاملاً جا افتاده حاضر شود.
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.