کاربر

خوراک نخود و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۲ پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۵ عدد متوسط
  3. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • نخود را از قبل خیس کرده و آن را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، کدوهای نگینی شده را به همراه ادویه، پودر زیره، نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم، سپس گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به کدوها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پخته و آماده شود. کدوهای پخته شده را به نخود افزوده و مدتی با حرارت ملایم می پزیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.