مواد لازم:
- نخود فرنگی: 3/2 پیمانه
- ذرت تازه: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ذرت و نخود فرنگی را به صورت جداگانه بپزید.
- بعد از آنکه پیاز را در روغن تفت دادید، سیب زمینی نگین شده، قارچ و سیر را افزوده و چند دقیقه، با حرارت ملایم تفت دهید.
- نمک، ادویه جات و گوجه رنده شده را ریخته و اجازه دهید آب گوجه با هم زدن، تبخیر گردد.
- مقداری آب جوش بیفزایید و صبر کنید مواد بپزد.
- در پایان؛ ذرت و نخود فرنگی را افزوده و اجازه دهید خوراک، با حرارت ملایم خوب جا بیافتد.