کاربر

خوراک نخود با کدو بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نخود: نصف پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  4. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • نخودی که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
  • بادمجان پوست گرفته را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده و بعد با دستمال تمیز خشک کنید.
  • پیاز را به صورت خلال شده در روغن تفت دهید.
  • سیب زمینی، کدو و بادمجان را نگینی با حلقه ای خرد کرده و با ادویه جات به پیاز اضافه کند.
  • بعد از چند دقیقه نمک و گوجه زنده شده را ریخته و صبر کنید تا آب آن تبخیر گردد.
  • نخود پخته را با مقداری آب جوش به مواد افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان زیره را افزوده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.