مواد لازم:
- نخود: یک پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
- قارچ: 80 گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۳۰ گرم)
- هویج ۱ عدد (۵۰ گرم)
- پیاز ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی نگین شده را با روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته بپزید.
- نخود که از شب قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
- پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- هویج نگین شده را افزوده و بعد از چند دقیقه قارچ را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه هم زدن، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- نخود نیم پز را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد بپزد.
- در پایان؛ سیب زمینی، زیره و آبغوره را بیفزایید و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.