مواد لازم:
- نخود: نصف پیمانه
- شوید تازه: 3/2 پیمانه
- کلم برگ ریز شده: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود که از شب قبل خیس کرده اید را نیم پز نمایید.
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- کلم و گوجه ریز شده را همراه با ادویه جات افزوده و چند دقیقه با پیاز دهید.
- نحود نیم پز شده را با شوید و نمک به مواد اضافه کنید.
- مقداری آب جوش ریخته و با شعله متوسط، اجازه دهید تا غذا پخته و کاملاً جا بیفتد
- در پایان، زیره و روغن زیتون را افزوده و شعله را خاموش کنید.