مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- پنیر لیقوان گوسفندی 150 گرم
- سبزی خوردن 500 گرم
- نان سنگک تازه 2 عدد
- رطب 500 گرم
طرز تهیه:
- مواد ذکر شده را در سفره چیده، میل کنید، بهتر است لقمه ها را کوچک برداشته، خوب بجوید و دو لقمه قبل از سیر شدن، دست از غذا بردارید. این خوراک برای عصرانه مناسب است؛ همراه آن خرما نیز میل کنید.
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.