مواد لازم:
- لوبیا سبز خردشده: 3/2 پیمانه
- کلم برگ ریز شده: یک پیمانه (۸۰ گرم)
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۳ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۵۰۰ گرم)
- تره خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- کلم، قارچ، سیب زمینی، هویچ، کدو خورشتی و لوبیا سبز را به صورت جداگانه یا با هم در مقداری آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲ ) داخل ظرف در بسته تفت دهید، (اگر مواد را به صورت جداگانه بپزید، قطعاً طعم بهتری خواهد داشت فقط روغن بیشتری مورد نیاز است).
- گوجه رنده شده، تره و پیازچه را با نمک و ادویه جات افزوده تا آب گوجه تبخیر گردد.
- مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید خوراک با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.