مواد لازم:
- هویج فرنگی متوسط 1 عدد
- ساقه ترد کرفس 1 شاخه
- جوانه گندم 1 قاشق غذاخوری
- جوانه عدس 2 قاشق غذاخوری
- جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
- کاهو 4 برگ متوسط
- مغز بادام خام 10 عدد
- مغز گردو خام 2 عدد
- مغز پسته و فندق خام از هر کدام 10 عدد
- جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی رسیده 1 عدد
- پونه کوهی یا نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- سیر متوسط 1 حبه
- کشمش شسته شده 1 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون طبیعی نصف استکان
- لیموترش تازه به مقدار لازم
- پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
- آب زعفران یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- همه مواد (به جز کشمش، پودر نارگیل، لیموترش و پونه) را با هم مخلوط و چرخ کنید، سپس نمک به آن اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید، پس از آن، مواد تهیه شده را در یک ظرف چینی ریخته با پودر نارگیل و پونه و روغن زیتون تزئین کنید و در آخر، آب زعفران را روی آن بریزید و بعد میل نمایید.
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.