کاربر

خوراک مخلوط (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. هویج فرنگی متوسط 1 عدد
  2. ساقه ترد کرفس 1 شاخه
  3. جوانه گندم 1 قاشق غذاخوری
  4. جوانه عدس 2 قاشق غذاخوری
  5. جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
  6. کاهو 4 برگ متوسط
  7. مغز بادام خام 10 عدد
  8. مغز گردو خام 2 عدد
  9. مغز پسته و فندق خام از هر کدام 10 عدد
  10. جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  11. گوجه فرنگی رسیده 1 عدد
  12. پونه کوهی یا نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  13. سیر متوسط 1 حبه
  14. کشمش شسته شده 1 قاشق سوپ خوری
  15. روغن زیتون طبیعی نصف استکان
  16. لیموترش تازه به مقدار لازم
  17. پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
  18. آب زعفران یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • همه مواد (به جز کشمش، پودر نارگیل، لیموترش و پونه) را با هم مخلوط و چرخ کنید، سپس نمک به آن اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید، پس از آن، مواد تهیه شده را در یک ظرف چینی ریخته با پودر نارگیل و پونه و روغن زیتون تزئین کنید و در آخر، آب زعفران را روی آن بریزید و بعد میل نمایید.

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.